El Prat del Roure d’Escaldes celebra el carnaval interparroquial

Una de les imatges que ha deixat el carnaval intergeneracional (Comú d'Escaldes)
Una de les imatges que ha deixat el carnaval intergeneracional (Comú d’Escaldes)

Els padrins i les padrines d’Escaldes-Engordany, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria, Encamp, Canillo i la Massana s’han donat cita, aquesta tarda de dimecres, a la sala del Prat del Roure per a celebrar el tradicional Carnaval interparroquial d’enguany. Tot ells han vingut amb ganes de passar una bona estona lluint les millors disfresses i amb l’objectiu d’endur-se el premi a la millor comparsa. 

En aquest sentit, la millor comparsa ha estat la d’Escaldes-Engordany que sota el títol l’”Aigua és vida” ha volgut retre homenatge a un dels símbols distintius de la parròquia. Aquest no ha estat l’únic premi. I és que totes les parròquies presents han estat guardonades pel jurat del certamen que estava format per representants polítics de cada parròquia present. Així, Andorra la Vella s’ha endut el premi a la comparsa més original, Sant Julià de Lòria a la més divertida, Encamp a la millor coreografia, Canillo a la més tradicional i la Massana a la millor disfressa. 

Una vegada entregats els premis, el Carnaval interparroquial ha continuat amb un berenar per a tots els assistents que ha donat pas al ball de tarda. 

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES