El Grup Pyrénées instal·larà una oficina per contractar personal al Punt de Trobada

El Punt de Trobada
El Punt de Trobada. Foto: ARXIU

Un cop tancat al públic el Punt de Trobada, els treballadors que encara tenen contracte han iniciat el desallotjament del centre comercial, amb l’objectiu de lliurar l’edifici el 30 de novembre. Després el Grup Pyrénées hi instal·larà una oficina de recursos humans per contractar personal.

Una trentena de camions s’encarregaran del trasllat de l’estoc de mercaderies, que ha comprat un empresari estranger. Un cop acabat el desallotjament, amb data límit el 30 de novembre, el Grup Pyrénées, nou llogater de l’edifici, hi obrirà un punt d’orientació laboral. La idea és que els extreballadors del Punt que tinguin interès a treballar en el nou projecte presentin el currículum i passin les entrevistes, amb cita prèvia.

Aquests tindran prioritat, però l’oferta laboral està oberta a qualsevol persona interessada, atès que el nou centre comercial necessitarà uns 500 treballadors, més dels que assumia el Punt de Trobada.

Grup Pyrénées es proposa contractar els empleats de manera progressiva per fer-los la formació a la nova feina. Actualment una trentena d’extreballadors del Punt ja han estat incorporats en diverses àrees del grup.

TOTES LES NOTÍCIES