El COA entrega els diplomes olímpics als participants a Tòquio, Beijing i FOJE

Recepció dels atletes
Recepció dels atletes. Foto: Andbank

El Comitè Olímpic Andorrà (COA) va convocar aquest dijous, a la seu social d’Andbank, als atletes i tècnics que van participar en els Jocs Olímpics de Tòquio 2021, als atletes, tècnics i FIS equipament que van participar als Jocs Olímpics de Beijing 2022 i que van participar en el Festival Olímpic de la Joventut Europea a Vuokatti 2022.

El motiu era el lliurament dels diplomes i pins de participació del CIO als atletes que van participar en els Jocs Olímpics de Beijing 2022, a més dels premis econòmics dels dos atletes que van participar en el Festival Olímpics de la Joventut Europea a Vuokatti 2022 i que van obtenir un resultat més baix de la 8a posició.

A l’acte hi van assistir la ministra de Cultura i Esports, Silvia Riva, el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, el subdirector geeneral d’Andbank, Josep Maria Cabanes, el president del COA, Jaume Martí, i el director del COA, Jordi Orteu, així com membres de la Federació andorrana d’esquí, de la Federació d’atletisme, la Federació de Canoe-caiac i alguns dels esportistes participants en els jocs:

  • Dels Jocs Olímpics de Tòquio 2021, Mònica Doria en canoe-caiac. Pol Moya no va poder assistir.
  • Dels Jocs Olímpics de Beijing 2022, Cande moreno (Alpí), Maeva Estevez (Snowboard), Ireneu esteve (Cross Country), Joan Verdu (Alpí). Carola Vila (Cross Country) no va poder assistir.
  • Dels EYOWF de Vuokatti, Gina del Rio (Cross Country), Iria Medina (Alpí) i Quim Grioche (Cross Country). Lluis Torres no va poder assistir.

Durant l’acte també es va fer el lliurament de dos xecs a les esquiadores Gina del RioIria Medina, per la classificació aconseguida en els FOJE de Vuokatti -4t i 7è lloc Gina i 4t lloc Iria-. Els xecs són una recompensa a la feina feta que s’atorga segons els barems que estipula cada Comitè Olímpic nacional.

D’altra banda, la FAE va voler retre homenatge a dues persones de l’equip d’esquí de fons que han donat molt suport tant a l’equip tècnic com als esportistes, Calor Zoller i Laura Orgué, els quals han dedicat molt de temps perquè els resultats fossin els millors i han estat un gran referent per a tothom.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES