Crida als infants i joves de la parròquia per a impulsar els pastorets d’Ordino

Els Pastorets d'Ordino
Els Pastorets d’Ordino (Comú d’Ordino)

El Comú d’Ordino fa una crida als infants i joves de la parròquia per a donar un nou impuls a la representació dels Pastorets, que tindrà lloc el dijous 5 de gener, a les 19 hores, a l’ACCO (Andorra Congrés Centre Ordino). La nova representació estarà codirigida per Lourdes Pons i Meritxell Rabadà, i comptarà amb la col·laboració de diferents entitats culturals de la parròquia.

Els assajos generals tindran lloc els dies 2, 3 i 4 de gener a l’ACCO i els interessats poden inscriure’s per telèfon (878 136) abans del divendres 30 de desembre. La dansa i la recitació de textos seran algunes de les novetats que s’introduiran a la representació que es combinarà amb la interpretació de les nadales.

Els Pastorets a Ordino es representen des de la dècada dels vuitanta i a diferència d’altres parròquies serveixen per a donar la benvinguda als Reis Mags d’Orient. Lourdes Pons i el mestre Antoni Florit van ser els impulsors d’introduir a la parròquia aquesta tradició de l’imaginari cristià que es manté a gairebé la totalitat de territoris de parla catalana.

A Ordino, el retaule del naixement i l’adoració dels Reis Mags, el feien possible la participació dels infants, veïns de la parròquia, cantaires i músics, que amb el temps esdevindrien la Coral Casamanya i el Grup Artístic.

TOTES LES NOTÍCIES