Cooperland és la nova entitat beneficiària del projecte dotzexdotze

Cooperland és la nova entitat beneficiària del projecte dotzexdotze
Les aportacions a favor de Cooperland es poden efectuar durant tot el desembre (dotzexdotze)

Amb el canvi de mes, s’introdueix un nou projecte al moviment solidari #dotzexdotze. Aquest mes de desembre la protagonista és l’ONG Cooperand i el seu projecte de suport educatiu i nutricional que vol arribar a 2.600 infants en situació de vulnerabilitat dels barris marginals i les llars d’acollida de Santa Cruz de la Sierra a Bolívia.

Tal i com explica, Cooperand, la pandèmia ha empitjorat la situació d’aquests nens, nenes i joves que són atesos pel seu equip de teràpia, salut i docència a diari. I el nombre d’infants que requereixen d’atenció mèdica, nutricional i acadèmica no para de créixer.

Gràcies a aquest programa de suport, els infants i adolescents que en formen part, rebran classes de reforç i aliments diaris (vitamines, proteïnes, calci i hidrats de carboni) per a complementar la seva escassa ingesta de calories diàries.

L’objectiu és arribar a un total de 2.600 infants i joves atesos als barris, escoles i llars d’acollida i evitar que aquests menors s’hagin de convertir en mà d’obra per a les seves famílies i abandonin les aules pels carrers.

Col·laborar en aquesta iniciativa és fàcil. Es pot enviar un SMS amb la paraula COOPERAND al 602 i es farà una donació d’1 euro. També es poden fer donatius de l’import que es desitgi o organitzar una pròpia acció solidària amb les idees i els enllaços disponibles al web www.dotzexdotze.com

TOTES LES NOTÍCIES