Comissions Obreres guanya les eleccions sindicals de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell

Un treballador de l'ajuntament de la Seu d'Urgell participant en unes eleccions sindicals
Un treballador de l’ajuntament de la Seu d’Urgell participant en unes eleccions sindicals (Ajuntament de la Seu d’Urgell)

El sindicat Comissions Obreres ha guanyat les eleccions sindicals de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell que s’han celebrat aquest dimarts per renovar els i les  representants sindicals dels treballadors i treballadores municipals.

Així, la representació a la Junta de Personal, formada per 5 membres, 3 seran representants del sindicat Comissions Obreres i 2 seran del sindicat SIP-FEPOL. Respecte al Comitè d’Empresa, format per 9 membres, tots ells seran de Comissions Obreres (4 tècnics/administratius i 5 especialistes).

Respecte a la participació en aquestes eleccions sindicals, entre els treballadors laborals ha estat un 47%, mentre que els funcionaris han participat en un 84%.

En aquestes eleccions es presentaven dues candidatures per a la junta de personal (funcionaris), SIP-FEPOL i Comissions Obreres (CCOO), mentre que pel col·legi tècnics/administratius i pel col·legi especialistes (ambdós personal laboral), s’hi presentava una única candidatura, concretament la de Comissions Obreres.

TOTES LES NOTÍCIES