“Coeduquem a casa? Reflexions per al dia a dia”, taller de l’Escola de Famílies de la Seu

Cartell anunciant el taller de l'Escola de Famílies de la Seu (Aj. la Seu)
Cartell anunciant el taller de l’Escola de Famílies de la Seu (Aj. la Seu)

L’Escola de Famílies de la Seu d’Urgell oferirà el pròxim dimecres, 17 d’abril, el taller gratuït “Coeduquem a casa? Reflexions per al dia a dia“, que anirà a càrrec de Vira Cooperativa. Aquest taller s’adreça, sobretot, a famílies amb infants de 0 a 3 anys, partint que la coeducació té per objectiu disminuir els efectes i conseqüències d’una educació sexista.

Per a participar en aquest taller cal inscriure’s prèviament enviant un correu a: pee@aj-laseu.cat Les places són limitades. Com en cada sessió, s’ofereix un servei de guarda d’infants amb prèvia reserva, enviant un correu a: pee@aj-laseu.cat indicant nom i cognom de l’infant, edat i telèfon de contacte. Les inscripcions estan obertes fins el pròxim dilluns 15 d’abril.

Aquesta xerrada s’emmarca en la programació de l’Escola de Famílies organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn de la Seu d’Urgell amb la col·laboració de la Biblioteca Sant Agustí, el Consell Comarcal, Vira Cooperativa, TempsxCures, el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya del Departament d’Educació, el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, SIAD, Xarxa SAI i el Departament d’Igualtat i Feminismes i Pacto de Estado i finançada per CORRESPONSABLES del Ministerio de Igualtat del Gobierno de España.

TOTES LES NOTÍCIES