Arriba, diumenge, la 10a Marxa Marc GG de caràcter solidari

Cartell de la 10a marxa popular de l'Associació Marc GG
Cartell de la 10a marxa popular de l’Associació Marc GG (organització)

L’Associació Marc GG, d’ajuda mútua per una pèrdua, organitza un any més la seva Marxa Popular que recorrerà els carrers d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella. Això serà aquest diumenge, dia 26 de maig. La sortida de tots els participants es farà efectiva a les 10:30 hores, des del Prat del Roure, a Escaldes-Engordany.

La marxa arriba, enguany, a la seva 10a edició ja totalment consolidada. Amb uns 3,5 quilòmetres de recorregut és apte per a tothom, té per objectiu ser un punt de trobada i ser una jornada per a recordar aquells que ja no hi són. D’aquí el lema de la marxa, “Correm per ells”.

Amb un preu de 10 euros ja fa dies que hi ha a la venda les inscripcions que inclouen la samarreta i una bossa de regal i alguna sorpresa més per a celebrar el 10è aniversari. Es poden adquirir avui divendres 24 i demà dissabte 25 de maig, a l’illa Carlemany i, també, a la sortida el mateix diumenge. Com a novetat d’aquest any, també es pot fer la inscripció al BIZUM de l’associació (codi 09562) indicant el nom de qui s’inscriu i es podrà recollir tot el pack al centre comercial. També es pot fer un BIZUM com a donatiu Fila 0 si no s’hi pot participar.

Tot el que es recapti servirà per a continuar la tasca social que fa l’Associació Marc GG i que es focalitza en diferents accions per a acompanyar a les persones que estan passant un dol com els grups de suport o altres activitats com conferències i tallers.

A més tothom que assisteixi a la marxa, podrà participar de la rifa que es farà a l’arribada i podrà guanyar magnífics regals aportats pels diversos patrocinadors.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES