Andorra Telecom recapta 3.235 euros per a Càritas, Plataforma d’ONG’s i Unicef

Andorra Telecom
Andorra Telecom. Foto: ARXIU

El número de telèfon 121 va recaptar aquestes festes de Nadal un total de 1.035 euros, que aniran destinats a Càritas Andorrana. L’ús solidari d’aquest telèfon és fruit de la col·laboració entre aquesta entitat i Andorra Telecom, que el cedeix gratuïtament i el  promociona. Tanmateix, el número curt 141, que la companyia cedeix a la Plataforma d’ONG’s d’Andorra, va recaptar durant el 2020 la xifra de 1.174€ euros. I finalment, el número 120, que Andorra Telecom cedeix a Unicef Andorra ha recaptat  aquest any 1.026 euros. 

En els tres serveis la recaptació ha sofert una davallada de gairebé el 50% en relació a l’any anterior en que la xifra va arribar als 6.072 euros. 

El servei 121, que permet els infants parlar amb els Reis Mags, el Pare Noel i el Tió, va  néixer ara fa 15 anys i des d’un primer moment Càritas Andorrana va ser la destinatària del 100% de l’import recaptat. Des de fa uns anys, els diners recaptats es destina al  projecte d’Atenció Primària, un servei d’acollida, orientació i acompanyament que té com a finalitat atendre les necessitats bàsiques de les persones com alimentació habitatge,  la salut, la roba, la soledat o el desarrelament. 

UNICEF destinarà els diners recaptats a través del número curt 120 al projecte a Bhutan  per millorar l’accés a una educació de qualitat als infants amb discapacitat. Un projecte  que va néixer al 2019 i que des de llavors ja ha aconseguit millores en la inclusió  d’aquests nens. Avui, prop de 110 professors que ensenyen a les escoles amb un  programa SEN han rebut diferents formacions per ampliar coneixements i habilitats per  donar suport a nens amb discapacitat i promoure una educació inclusiva com en el cas  de l’Institut Wangsel que ja ensenya el llenguatge de signes com una de les assignatures  curriculars als infants sords donant accés a l’educació a més de 100 infants i  adolescents.

La Plataforma d’ONG’s d’Andorra destinaran els diners recaptats a l’emergència per les  explosions a Beirut que van deixar 202 morts i 6.500 ferits, afectant principalment a la  zona del port i voltants. Sota el lema, Beirut ens necessita, les organitzacions  humanitàries estan ajudant a una ciutat que va quedar devastada. 

Andorra Telecom, Càritas Andorrana i la Plataforma d’ONG’s d’Andorra agraeixen a  totes les persones que durant el 2020 i fins el 20 de gener del 2021 han participat en les  campanyes.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES