16 detinguts per delictes contra la seguretat col·lectiva

Un control d'alcoholèmia
Un control d’alcoholèmia (Policia d’Andorra)

Aquests últims dies i pel que fa al delictes contra la seguretat col·lectiva, la Policia ha dut a terme 16 detencions, dotze homes amb edats compreses entre 22 i els 53 anys, amb taxes superiors a 0,80 g/l. La taxa més elevada ha estat d’2,12 grams d’alcohol per litre de sang, un home de 19 anys, que a més va donar un resultat positiu a la prova de tòxics salival.

Igualment es van detenir 3 homes més. El passat dijous, un individu de 29 anys, com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària. En veure la presència de la Policia a la C-G2, a Ransol, el conductor, que es dirigia en direcció a Soldeu, va efectuar una maniobra brusca per a canviar de sentit i va accelerar allunyant-se del lloc.

En aquest moment es va iniciar una persecució en què el conductor va fer cas omís dels senyals dels agents i va fugir a gran velocitat (100 km/h) cap a Canillo saltant-se diversos semàfors i posant en risc vàries persones que estaven al Tarter i es dirigien a un local d’oci nocturn. El conductor fugat va prosseguir la seva marxa fent un avançament prohibit a gran velocitat en una zona sense visibilitat i sense il·luminació i amb línia contínua, posant en risc la seva integritat com la de la resta d’ocupants del vehicle (tres persones més). Durant la fugida quasi que impacta amb el mur d’una façana de l’Aldosa fins que arriba a un carrer sense sortida, on va ser detingut. Va donar un positiu en alcoholèmia de 0,73 g/l. i negatiu a la prova de tòxics.

Ja en una altra intervenció policial, el passat divendres, es va arrestar un home de 24 anys, per positiu en tòxics (THC, cocaïna i amfetamina). En l’interior del cotxe, el jove duia 94 grams de marihuana i durant l’escorcoll se li van trobar 6 grams de cocaïna.

I, finalment, aquest dissabte, un home de 47 anys, va ser detingut per la Policia amb una taxa de 1,80 g/l, positiu en tòxics (THC i amfetamina), també se li troba 4,1 grams d’speed i 5,6 grams de marihuana.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES