Tot a punt a l’equip de Joan Verdú per a l’estrena, diumenge, a la Copa del Món de Sölden

Joan Verdú esquiant a Pitztal (FAE)
Joan Verdú esquiant a Pitztal (FAE)

Després de l’estada a Nova Zelanda i uns dies de descans, Joan Verdú va tornar a l’activitat per a tocar neu, novament, a Saas Fee, i després es va desplaçar a Pitztal, el passat 19 d’octubre, per a acabar de perfilar els detalls de cara a l’estrena de la Copa del Món de gegant, prevista per al diumenge, dia 29 d’octubre. A pocs dies de la primera gran cita de la temporada a Sölden, tot està preparat.

“Vam fer tres dies de gegant, un dia de descans -dimecres- i avui hem fet un últim dia de gegant, per a viatjar ja a Sölden per a fer un últim dia d’entrenament dissabte, el dia abans de la cursa”, ha explicat l’entrenador Juan Lago.

“Ens hem trobat bones condicions amb temps bastant inestable, però al final netejant i treballant dur a la pista ho hem aconseguit treure tot bastant bé”, ha dit Lago, que considera que el Joan ha aconseguit agafar “referències amb grans equips i grans corredors”. Segons Lago, l’esquiador andorrà es troba “preparat” per al debut de la temporada, així com el seu equip: “Tenim ja tot enllestit a nivell de material”.

La cita de la Copa del Món de Sölden serà diumenge, amb la primera mànega a les 10 hores i la segona a les 13 hores.

TOTES LES NOTÍCIES