Quartet Madriu protagonitza el segon concert del V Cicle Cambra Romànica

Imatge promocional del Quartet Madriu, amb fotografies dels quatre integrants
Imatge promocional del Quartet Madriu, amb fotografies dels quatre integrants. Foto: Amics del Cambra Romànica

El V Cicle Cambra Romànica arriba al segon dels concerts previstos, amb la presentació del Quartet Madriu, un quartet de corda de nova formació amb la idea d’establir-se com a forma estable, un dels requisits de la música de cambra per assolir l’excel·lència.

En aquest concert, els violinistes Àlex Arajol i Francesc Planella, el viola Elias Porter i la violoncel·lista Carolina Bartumeu, presenten una proposta amb música de Haydn i Arriaga, dos grans compositors pel que fa al quartet de corda. Entre les dues obres, un moviment del quartet de Txaikovski núm. 1 amb una melodia encisadora reforçada per una atmosfera única que han donat vida i una entitat pròpia a aquest moviment que duu el nom d’Andante Cantabile.

Aquests quatre músics del país, estretament vinculats a la cultura musical del Principat i que han compartit escenari en format orquestral a l’ONCA, engeguen amb il·lusió renovada un projecte de música de cambra.

L’aforament limitat per tal de respectar les mesures sanitàries vigents ha fet que el concert tingui ja entrades esgotades, però es podrà visualitzar en directe a les 17h per andorradifusio.ad, i a posteriori pel canal de YouTube de l’associació (https://www.youtube.com/channel/UCc8T2inXz1-ap1UJsnqN2iA).

TOTES LES NOTÍCIES