L’Esplai de la Gent Gran de la Seu obre inscripcions per a les seves noves activitats

L'Esplai de la Gent Gran a la Seu
L’Esplai de la Gent Gran a la Seu (RàdioSeu)

L’Esplai de la Gent Gran de la Seu ha anunciat que aquesta setmana vinent tramitarà les inscripcions per a les noves activitats que té programades per a aquest primer trimestre del 2023, entre els mesos de gener i març. L’oferta presenta propostes per a tots els gustos i de temàtiques diverses.

El procediment es durà a terme en dos dies, amb una data concreta per a cadascun dels cursos per als quals es vulgui fer la inscripció. Dilluns, 16 de gener, s’atendrà les peticions per a apuntar-se a les activitats de ioga, “en forma”, pilates, gimnàstica i aiguagym. I dimarts, dia 17, es podrà fer la sol·licitud per a participar a les sessions d’anglès, “viure com vull”, memòria, informàtica, ball en línia, sardanes, coral, consells de salut, reforç d’informàtica i “amics lectors”.

En tots dos dies, l’horari serà de les 10 del matí a les 12 del migdia i de les 4 a les 6 de la tarda. Tindran prioritat els inscrits en el trimestre anterior. A partir del dia 19, es cobriran lliurement les places que hagin quedat vacants.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a l’Esplai de la Gent Gran -a la plaça del Pati Palau- o bé trucar al telèfon 973 35 18 66.

[do_widget id=category-posts-pro-64]