Les transaccions immobiliàries augmenten més d’un 23% el tercer trimestre de l’any

Vista d'Escaldes-Engordany
Vista d’Escaldes-Engordany. Foto: Abast Global Andorra Solutions

El departament d’Estadística ha constatat durant el tercer trimestre del 2021 un increment del 23,6% en el nombre de transaccions immobiliàries respecte del tercer trimestre de l’any anterior, així com un augment del 43,3% en relació amb l’acumulat dels darrers dotze mesos.

Respecte del nombre de béns immobles transmesos, durant el tercer trimestre d’aquest any han augmentat un 25,4% respecte del mateix període anterior, en què gairebé tots els béns immobles transmesos van experimentar un increment a excepció dels locals comercials i magatzems, que es mantenen en el mateix nombre. Així mateix, la variació anual de l’acumulat dels darrers dotze mesos mostra un augment del 40,9%.

Pel que va al valor dels béns immobles transmesos, durant el tercer trimestre del 2021 ha incrementat un 13,6%, així com l’acumulat en els darrers dotze mesos, que presenta un increment del 43,3%. En referència a la superfície transmesa, expressada en metres quadrats, s’ha reduït un 0,6% respecte del tercer trimestre de l’any anterior i l’acumulat dels darrers dotze mesos mostra un increment del 39,9%.

Finalment, pel que fa al preu mitjà per metre quadrat dels pisos, ha incrementat un 4,3% respecte del tercer trimestre de l’any anterior.

TOTES LES NOTÍCIES