L’Andona Racing ha competit a Palafrugell i Juneda aquest cap de setmana

Una corredora de l'Andona Racing en ple esforç. Foto: Club
Una corredora de l’Andona Racing en ple esforç. Foto: Club

Aquest cap de setmana, corredores de l’Andona Club han competit al Campionat de Catalunya de Ciclisme, a Palafrugell (dissabte) i també han participat al 5è Trofeu Vila de Juneda (diumenge). Dissabte, les andorranes afrontaven un dels objectius de la temporada, un campionat en un terreny exigent, 120 quilòmetres amb dos trams d’estrat i carreteres molt tècniques.

Va ser un èxit de participació amb 97 inscrites entre totes les categories. L’equip del Principat va mostrar un caràcter molt combatent, responent en tot moment a l’elevat ritme exigit per la cap de cursa. Nivell altíssim de corredores i d’exigència ja que la prova va finalitzar amb tan sols 53 ciclistes damunt la bicicleta.

Raquel Balboa i Anna Albalat, de l’Andona Team, van acabar en 9a i 10a posició en categoria elit. Keren Potash, 7a en categoria màster 40 i Ares Rovira, 5a en júniors. S’ha de destacar l’evolució de les noies amb una Sílvia Zuñiga que es va desenganxar del pilot en els darrers quilòmetres de competició en tenir malestar, i Maria Lluelles i Esther Piquer, que van demostrar grans capacitats en mantenir-se fins al quilòmetre 90 de competició en el grup perseguidor.

Pel que fa al diumenge, la Copa Catalana, a Juneda, en format circuit amb llambordes, va donar molt de joc per a totes les corredores, tant en elit com en màster. L’Andona Racing es va mantenir al capdavant de la cursa amb Anna Albalat assolint la 8a posició de la seva categoria, a més, Maria Lluelles i Raquel Balboa van donar la sorpresa guanyant dos esprints especials en cursa.

Les corredores i l’equip tècnic han fet un gran treball durant tot el cap de setmana, aconseguint sumar quilòmetres i fatiga per a seguir afrontant els següents objectius.