Encamp signa un conveni amb el VPC Rugbi Andorra XV per promocionar la parròquia a través de l’esport

Entrega de les dues samarretes del VPC Rugbi Andorra XV
Entrega de les samarretes del VPC Rugbi Andorra XV. Foto: Comú d’Encamp

El Comú d’Encamp ha signat per a aquesta temporada un conveni de col·laboració amb el VPC Andorra Rugbi XV per tal de promocionar la parròquia com a destinació de turisme esportiu, així com l’activitat esportiva, en concret el rugbi, en el si de la parròquia.

Encamp està desenvolupant diverses accions de dinamització i reactivació econòmica, d’acord amb el pla director actualment vigent, per continuar posicionant la parròquia com a destinació de turisme esportiu, i la signatura de convenis de col·laboració amb entitats o esportistes que participen en competicions fora d’Andorra, en són un exemple. És precisament en aquesta línia, que veu la llum el conveni de col·laboració amb un club històric com és el VPC Andorra de Rugbi XV, que ara com ara participa en la lliga francesa amb l’equip sènior, júnior i cadet masculí i que està projectant diverses accions per competir en categories superiors a la lliga francesa. L’equip femení participa en la lliga catalana.

La cònsol major, Laura Mas, ha rebut als representants del club aquest dimecres a Casa Comuna, el seu president, Gerard Giménez, acompanyat del responsable de patrocinis, Manu SartiGardes, i del vicepresident, Jeannot Martinho que li han fet entrega de les dues samarretes amb les quals competeixen els equips masculí i femení sènior, així com juniors i cadets, i que inclouen la marca turística d’Encamp i el Pas de la Casa. El secretari d’Esports del Govern d’Andorra, Justo Ruiz, també ha participat en la trobada.

Laura Mas ha donat molts ànims a tots els equips del club, davant de la situació de pandèmia actual que dificulta moltíssim el desenvolupament d’una competició amb regularitat. La cònsol també ha remarcat que “estem molt contents de poder donar suport a un club històric del país, i que a més, dugui el nom d’Encamp i el Pas de la Casa a zones com Occitània, regió propera i de la qual rebem una part important de turistes al Pas de la Casa”.

La cònsol també ha remarcat que aquesta promoció s’estén a la zona de Catalunya, on juga l’equip sènior femení i que d’acord amb el conveni signat “treballarem conjuntament perquè es tradueixi, entre altres accions, com per exemple estades esportives a la parròquia“.

Per la seva part, Gerard Giménez, ha agraït al Comú d’Encamp “la col·laboració al Comú d’Encamp per a aquesta temporada” i ha manifestat que “estem molt contents de poder sumar esforços per atraure visitants i que sigui en l’àmbit de l’esport”.

TOTES LES NOTÍCIES