Emocionant inici de temporada per al BC Andorra a l’ACB

Dos Anjos fent un mat davant el Força Lleida
Dos Anjos fent un mat davant el Força Lleida (BC Andorra)

Segons informa la web del club, la Lliga Endesa arrencarà per al BC Andorra el dia 24 de setembre (17:00h) a la pista del Surne Bilbao Basket segons el calendari que acaba de fer públic l’ACB. La Bombonera entrarà en joc en gran dosi, ja que hi haurà les visites del Río Breogán, el divendres 29 de setembre (20:30h) i la del recent ascendit Zunder Palencia el diumenge 1 d’octubre (17:00h).

Un dels plats forts arribarà de seguida amb la visita del BC Andorra a la pista del Barça, on s’enfrontarà amb l’equip blaugrana el diumenge 8 d’octubre (12:30h). S’ha de destacar en aquesta primera volta la visita del Real Madrid a Andorra, programada pel diumenge 26 de novembre (12:30h).

El darrer partit de la primera volta serà amb la visita de l’UCAM Murcia a la Bombonera, just El Dia de Reis (dissabte 6 de gener a les 18:00). Aquest serà el darrer partit abans del tall de la Copa. En la segona volta, la visita del Barça, vigent campió, pel diumenge 28 d’abril a les 18:30 hores. La lliga regular acabarà per als tricolors visitant el 10 de maig el Río Breogán i rebent a casa l’11 o el 12 de maig al Valencia Basket.Informació de la web del BC Andorra

[do_widget id=category-posts-pro-64]