El Bessons estareu en el punt àlgid de seducció del 4 al 10 de generÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Els teus sentiments poden estar entre dues aigües, i decidir-te et comportarà un esforç emocional que pot deixar-te exhaust. Treball: amb quatre planetes activant aquest sector estaràs desbordat. Si no t’organitzes bé no donaràs a l’abast.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Pots comprovar que, quan li poses molt amor a les relacions, aquestes floreixen. El benestar és el més rellevant de la setmana i el que t’aporta estabilitat. Treball: aquests dies tot encaixarà en els teus plans i sentiràs que la teva opinió compta.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
El teu nivell de seducció està en el punt més àlgid i difícilment passaràs desapercebut. Aprofita bé aquesta circumstància. Treball: una setmana amb bastantes oportunitats, cuida els detalls que poden promoure equivocacions, organitza’t.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Una de les teves prioritats sol ser la teva família. Reserva algun temps per a tu, portes temps arrossegant cansament i el desgast et pot passar factura. Treball: és el moment de prendre decisions, i no dubtar dels objectius que emprenem.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Algunes tasques et resultaran un llast i tal vegada es degui al fet que en els teus plans no està previst dedicar més temps als deures que al plaer. Treball: per transformar una situació, has de ser subtil, tenir les idees clares i ser perseverant.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Allunyar-te del problema t’ajudarà a resoldre’l. Les coses vistes des d’una altra perspectiva, canvien. Posa-ho a prova. Treball: si et proposen canviar certes estructures de treball, has de mostrar-te disposat a escoltar. Contribueix a generar bon ambient.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Canviar de postura és el teu dret però, si amb això contribueixes al mal ambient, pensa abans de ferir els sentiments d’una altra persona. Treball: considera que t’estan donant una oportunitat d’aprendre en lloc de queixar-te tot el temps.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Abans d’exigir la comprensió dels altres, perquè no t’apliques la consigna i l’atorgues a qui li reclames? Dona abans de demanar. Treball: oposar-te al fet que les coses es facin de forma diferent al que tu proposes pot portar males conseqüències.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Opta per treure a l’exterior els teus valors més profunds. Tothom sap que les aparences enganyen i que el millor d’una persona està en el seu interior. Treball: reafirma els teus valors i aposta pel teu futur laboral, estaràs en el punt de mira.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
En qüestió d’emocions, no ho tens tot tan controlat com pretens. Mostra’t obert a escoltar altres opinions. Treball: aconseguir que les coses es facin com estava previst i amb bons resultats serà qüestió de bufar i fer ampolles.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Considera que les persones que formen part del teu entorn estan aquí per alguna cosa més que per interactuar amb tu. Treball: diuen que el treball és salut. Encara que aquesta no sigui la teva consigna favorita, centrar-te en les teves tasques serà una bona solució.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
El poder del pensament és enorme. Si projectes amb força el teu amor, no dubtis que qui ho rep es beneficia. Treball: estàs posant tant de la teva part que només falta la recompensa. Continua esperançat en el teu futur laboral.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES