Desperta Laurèdia presenta la candidatura i el seu programa

Cartell de presentació de la candidatura de Desperta Laurèdia (Candidatura)
Cartell de presentació de la candidatura de Desperta Laurèdia (Candidatura)

La Sala Sergi Mas, a Sant Julià de Lòria, ha acollit aquest vespre de dimecres l’acte de presentació de candidatura i programa electoral de Desperta Laurèdia. Més de cent persones a la sala, i una quarantena connectades en live i streaming, han pogut escoltar detalladament les propostes de Desperta Laurèdia i conèixer de primera mà tot l’equip humà que conforma la candidatura.

L’acte, presentat pels consellers generals Pol Bartolomé i Maria Angels Aché, ha combinat l’explicació dels eixos del programa electoral per part de Cerni Cairat i Sofia Cortesao, amb la presentació individual de tots els membres de la candidatura. “Ha quedat clar que l’equip humà que defineix Desperta Laurèdia són persones preparades, amb experiència en diferents àmbits i unides per la voluntat de recuperar l’esperit d’orgull lauredià”, segons la pròpia candidatura.

Cerni Cairat i Sofia Cortesao han demanat la confiança dels electors per a aconseguir guanyar les eleccions del 17 de desembre amb un equip entusiasta, de persones molt arrelades a la parròquia. Amb la clara voluntat d’una gestió acurada i propera a l’equip professional de la corporació, “es vol aconseguir un treball a llarg termini que pugui revertir la situació de la parròquia en diferents aspectes com el Prat Gran, l’abocador, Naturland, el Centre cultural i de congressos lauredià, el teixit econòmic i l’Hotel Pol, entre d’altres”.

TOTES LES NOTÍCIES