Riva visita els esportistes professionals que entrenen al CTO per la situació generada per la COVID-19

Sílvia Riva i Justo Ruiz visiten el Centre de Tecnificació Esportiva d'Ordino
Sílvia Riva i Justo Ruiz visiten el Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino. Foto: SFG

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, acompanyada del secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, ha visitat aquest divendres als esportistes professionals que estan entrenant al Centre de Tecnificació d’Ordino (CTO) a causa de la situació generada per la COVID-19.

Des del passat 4 de maig la instal·lació del Govern acull i permet als esportistes federats i professionals preparar-se per les futures competicions i seguir els entrenaments amb la màxima normalitat possible, tot i la situació actual. En total actualment hi ha 55 esportistes utilitzant les instal·lacions del CTO.

La visita també ha permès comprovar el seguiment exhaustiu de les mesures i recomanacions organitzatives a les quals s’han de sotmetre els practicants de l’esport per minimitzar al màxim possible contagis per coronavirus. Entre aquestes recomanacions en destaquen la d’establir horaris concrets i continus, mantenir les distàncies de seguretat o minimitzar la utilització de les zones de vestidors, entre d’altres. Segueixen el mateix protocol els jugadors del Club Bàsquet MoraBanc Andorra i els vuit esportistes internacionals que entrenen al Poliesportiu d’Andorra.

En el marc d’aquest seguiment i control del funcionament diari del CTO, la ministra de Cultura i Esports també ha pogut agrair a la Federació Andorrana de Karate (FAK) l’organització d’una classe màster per recollir diners per al fons solidari per fer front a la situació generada per coronavirus SARS-CoV-2. Aquesta classe virtual de bodycombat, que es va celebrar el passat dissabte 16 de maig, va aconseguir agrupar 742 internautes a un preu de 5 euros per inscripció. Així, la FAK ha aconseguit recollir, sumant les donacions privades dels participants, un total de 4.015 euros.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.