‘Relacions familiars confinades. Alleugerem tensions!’, taller online adreçat a famílies d’adolescents

Anunci del taller Relacions familiars confinades
Anunci del taller Relacions familiars confinades

El dimarts 26 de maig, a les set de la tarda, tindrà lloc el taller online ‘Relacions familiars confinades. Alleugerem tensions!’, adreçat a famílies d’adolescents.

El taller, organitzat per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), serà conduït per Sònia Notario Entor, educadora especialista en sexualitats de l’associació Antisida de Lleida

Amb aquesta nova proposta online es vol donar continuïtat a la seva intervenció continuada a l’Espai de Salut Afectiva i Sexual que ofereix a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell als tallers de sexualitat que facilita als centres educatius durant tot el curs escolar i als tallers MONEO d’educació familiar que han tingut lloc des de l’any 2018 a Oliana, Ribera d’Urgellet, Montferrer i Castellbò i la Seu d’Urgell.

L’objectiu del taller és oferir eines per millorar la convivència en aquests dies de confinament i se centrarà en aspectes com la necessitat de suport, la comunicació, la gestió emocional, el reforç positiu, la intimitat, el modelatge adult i la gestió de conflictes.

La participació al taller és gratuïta i les places són limitades.

Per inscriure’s:  bit.ly/RelacionsConfinades

Per a més informació: salut.alturgell@oficinajove.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.