Crida per a documentar el moment històric a Escaldes-Engordany

Imatge de la campanya de l'Arxiu d'Escaldes-Engordany
Imatge de la campanya de l’Arxiu d’Escaldes-Engordany

L’Arxiu històric d’Escaldes-Engordany està treballant per poder conservar i documentar el moment que estem vivint, la pandèmia ocasionada pel COVID-19. És per això que demanen la col·laboració dels infants, adults i associacions i entitats.

Els infants poden enviar els dibuixos que han fet, fotografies o vídeos explicant les activitats als balcons, a dins de casa … o qualsevol altra idea que s’hagi portat a terme durant aquests dies de confinament.

Els adults poden enviar documents textualsfotografiesvídeos dels carrers buits o cartells de comerços explicant el tancament… documents que expliquen les nostres vivències i la situació de la parròquia.

Associacions i entitats poden enviar les diverses activitats que han organitzat durant el confinament mitjançant enregistraments sonors, fotografies, vídeos, pàgines web….

El comú recopilarà tota la documentació creada dels diferents departaments mitjançant xarxes socialsfotografies, actes, activitats….

Les vostres aportacions permetran que els ciutadans del futur puguin analitzar com es va afrontar aquesta pandèmia.

 

Fases i terminis de lliurament:

Fase 1: Recopilació de material documental – Fins al 31 de juliol de 2020.

Podeu enviar el material al correu arxiu@e-e.ad o bé físicament al carrer Engordany, 2 (quan s’obrin les portes).

Lliurament d’una fitxa que hauran d’omplir amb aquestes dades: nom de l’autor, la ubicació, una adreça o telèfon de contacte, el dret d’accés i difusió i opcionalment, un títol.

Registre fitxa d’usuari – creació d’una base de dades.

Fase 2: Tractament arxivístic del material – Fins a finals d’octubre 2020.

Fase 3: El material serà accessible a tothom a través de l’arxiu i se’n farà ús per a xerrades, documentals, tallers i altres publicacions.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.