Neteja al pantà d’Oliana amb motiu del World Cleanup Day

Pantà d'Oliana
El pantà d’Oliana (FOTO ARXIU)

El grup Per una Catalunya Neta organitza una nova acció de neteja, aquest dissabte 24 de setembre, amb motiu del World Cleanup Day. En aquesta ocasió, l’activitat es farà al pantà d’Oliana, aprofitant que el nivell de l’aigua és baix i és fàcil accedir a zones on habitualment el cabal impedeix fer-hi tasques de recollida de residus.

Els voluntaris es trobaran a tres quarts de deu del matí a l’embarcador de l’embassament, situat al punt quilomètric 147,5 de la carretera C-14, abans d’arribar al pont de Sant Ermengol. Es recomana portar roba de feina i guants, a més d’aigua i alguna cosa de menjar. La durada de l’activitat serà aproximadament de tres hores.

L’organització fa una crida a sumar-se a la iniciativa, en què es preveu trobar molts residus voluminosos, com per exemple tubs, neumàtics o bidons, a més de nombroses ampolles de plàstic.

 

World Cleanup Day

El World Cleanup Day és l’acció cívica més gran del món, que involucra més de 180 països per fer front a la crisi mundial dels residus. Enguany s’ha celebrat el 17 de setembre, tot i que hi ha accions vinculades que es duen a terme entorn d’aquesta data.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES