Presentació de “Ferides”, de Sílvia Cantos a la Trenca”

El proper dimarts 19 de setembre a les 19.00 h, l’escriptora catalana Sílvia Cantos presentarà a la llibreria  “la Trenca” d’Andorra la Vella, la seva novel·la “Ferides”, editada per Columna. Un recull d’històries entrellaçades sobre la conversa que a tots ens ha quedat pendent amb algú.

Sívia Cantos, a més d’escriptora, dirigeix des de fa 13 temporades el programa català de ràdio “Històries” i escriu el blog de recomanacions literàries “Us recomano…”


Sinopsi

Un nen plora llastimosament aferrat al cos de la seva mare, sense saber que acaba de quedar orfe. La Martina balla i riu amb les amigues amb la insolència dels vint anys i el cap lliure de preocupacions. Dos amants arriben puntuals a la seva cita clandestina. La Paula, immersa en un ritme frenètic, espera delerosa el moment de poder aturar-se i degustar un caputxino.

Tots arrosseguen ferides, unes de ben visibles a la pell i altres d’ocultes en el més profund de l’ànima.


Sílvia Cantos

Sílvia Cantos (Argentona, 1980) és una lletraferida. Viu entre llibres, i llegir i escriure són dues passions al voltant de les quals gira la seva vida. És l’ànima màter del programa de ràdio Històries, que fa tretze temporades que està en antena, i del bloc de recomanacions literàries Us recomano…Està implicada en molts projectes de promoció de la lectura i, per damunt de tot, és una lectora compulsiva.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES