Presentació del poemari “Els colors del vent incert”, de Manoella de Calheiros i Juli Fernández

Els escriptors Manoella de Calheiros i Juli Fernández, autors del poemari "Els colors del Vent incert
Els escriptors Manoella de Calheiros i Juli Fernández, autors del poemari “Els colors del Vent incert (Comú la Massana)

El poemari “Els colors del vent incert” tindrà la seva presentació el proper dijous, dia 16 de febrer, a les 19 hores, a l’antiga Casa Comuna de la Massana. Un diàleg poètic entre l’autora portuguesa Manoella de Calheiros i l’andorrà Juli Fernández es va traduir en el llibre “Els colors del vent incert”- “As cores do vento incerto”, que combina el català i el portuguès.

El llibre compta amb dues parts diferenciades: en la primera, Calheiros escriu un poema en portuguès i Fernández li contesta en català; i a la segona els papers s’inverteixen, és a dir, és l’andorrà qui escriu el poema i Calheiros qui el replica. En total són cent-vint poemes, seixanta de cada autor.

La temàtica és molt àmplia però està centrada en els sentiments humans com l’amor i el desamor, la tristor i l’alegria i altres aspectes existencials.

Després de la vetllada literària, cap a les 20 hores, s’inaugurarà a les Fontetes la mostra fotogràfica “O sonho é ver o invisível”, del portuguès Luis Carvalhido. Carvalhido és professor i formador de fotografia i la seva obra s’ha pogut veure en diverses exposicions a nivell internacional. A més, compta amb diversos llibres de fotografia com “O fumo dos dias” o “A quimesra dos ausentes”.

TOTES LES NOTÍCIES