Presentació de Les temptacions de l’Eva, un llibre que “fa pujar la temperatura”

Imma Sust, l’autora

Divendres vinent, dia 20 de gener, tindrà lloc la presentació del llibre “Les temptacions de l’Eva”, d’Imma Sust. Es tracta d’una publicació, segons reconeix la pròpia autora, en la qual “he volgut parlar de dones empoderades, de relacions obertes i no normatives, de relacions entre dones, del sexe a la maduresa, dels clubs d’intercanvi… i fer-ho a través de personatges reals”. 

Imma Sust explica que “després de treballar durant més de 10 anys al món de la sexualitat em vaig adonar que no hi havia novel·les eròtiques que tractessin el sexe de manera normalitzada, amb sentit de l’humor i diversió”. D’aquesta manera, Sust, obre les portes al plaer amb aquesta novel·la eròtica que trenca tabús i que “fa pujar la temperatura”. 

L’autora del llibre és periodista, escriptora i comunicadora. Amb més de vint-i-cinc anys d’experiència en el sector de la comunicació, ha treballat en mitjans com ara TV3, Telecinco, La Sexta, Catalunya Ràdio, Rac1 i 8TV. En l’actualitat col·labora a la Cadena SER i escriu columnes d’opinió per a El Periódico de Catalunya.

La presentació de “Les temptacions de l’Eva” (Rosa dels vents) es durà a terme el divendres 20 de gener, a les 19 hores, a la llibreria La Trenca, a la plaça Rebés 4 d’Andorra la Vella.

TOTES LES NOTÍCIES