
No hi ha millor sensació que despertar-se i esmorzar bé. Però de vegades les presses ens impedeixen fer-ho. Per això, una bona opció és triar civada, que, a més de ser molt bona, ens aporta molts beneficis.
Rica en nutrients: És una font de nutrients essencials com ara fibra, proteïnes, vitamines B, magnesi i ferro.
Control de pes: La fibra en la civada ajuda a mantenir la sacietat, la qual cosa pot reduir la ingesta de calories al llarg del dia.
Salut digestiva: La fibra soluble en la civada pot millorar la salut del sistema digestiu i alleujar problemes com el restrenyiment.
Regulació de sucre en sang: La civada de cocció lenta té un baix índex glucèmic i pot ajudar a mantenir els nivells de sucre en sang estables.
Salut del cor: Ajuda a reduir el colesterol “dolent” i millorar la salut cardiovascular.
Antioxidants: Poden ajudar a protegir les cèl·lules de l’estrès oxidatiu.
Com preparar la civada?
Civada cuita: Cuina la civada amb aigua o llet segons les instruccions.
Civada nocturna: Barreja civada amb iogurt i llet la nit anterior. Refrigera i gaudeix-ne al matí amb els teus ingredients favorits.
Instantània: Prepara civada instantània amb aigua calenta i agrega els teus adreços favorits.
Batut: Agrega civada cuita a un batut amb fruites, llet i proteïna en pols.
Microones: Cuina-la al microones durant uns minuts amb llet i gaudeix amb els teus ingredients preferits.
Per mujerde10.com