Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Seran uns dies en que necessitareu el contacte directe amb la figura de la mare, bàsicament voldreu consell i algú a qui poder confiar-li el que sentiu i sobretot com us sentiu davant els vostres problemes diaris. Si no podeu tenir aquest contacte amb ella segurament trobareu algú que us farà aquest paper i us ajudarà a sentir-vos molt millor. Mireu d’animar-vos que les coses amb alegria passen més bé.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Les coses us poden anar molt be en tot el que està relacionat en tema de diners, però és molt important que sigueu prudents perquè encara que pinti tot bé és millor que no us arrisqueu fent inversions descabellades que us pot sortir el tret per la culata i no mola gens ni mica. Per altra banda estaria bé que us dediquéssiu una mica més amb la gent de casa que me’ls teniu abandonats i us reclamen un piló.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Us sabreu comportar molt bé en tot el relacionat amb la societat i les amistats, fàcilment trobareu la manera de quedar bé i de saber què vol cadascú dels que teniu al voltant. És bo fer servir aquesta facilitat per millorar la relació dels companys i sobretot de la feina. També seran uns dies bons per tot el relacionat amb la gent gran de casa, si podeu mireu de dedicar-los una estoneta.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La feina us farà patir una mica i no cal pas que us hi atabaleu, ja que sense atabalar-vos passarà el mateix, per tant agafeu-vos les coses amb calma i deixeu que tot vagi venint al seu ritme, de vegades el que falta es tenir una mica d’espera, ho volem tot ja mateix i després passa el que passa i tot va malament per l’esverament. Enfoqueu-vos més en el camp de la parella, anireu millor i estareu més tranquils.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Estareu molt decidits a moure coses relacionades en el camp de la vostra estabilitat de futur, i no seria d’estranyar que se us acudis fer algun pla d’estalvi, o senzillament que busquéssiu maneres de assegurar-vos pel dia de demà, sempre està bé pensar en aquestes coses però tampoc cal que us hi obsessioneu. En el camp amorós la veritat és que ho teniu força bé i cal que ho aprofiteu.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

La responsabilitat se us marcarà d’una manera molt descarada i estaria bé que estiguéssiu al cas del que us denota, ja que pensareu molt correctament i això us pot ajudar a fer el correcte en relació sobretot amb la família. Per altra banda tindreu moltes ganes de canviar d’aires i si podeu estaria molt bé que ho féssiu, al cap i a la fi us donarà un punt de vista més renovat i alegre de les coses i us omplirà molt.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Seran dies bons per estudiar i concentrar-vos amb les coses que porteu entre mans, ja que podreu veure i entendre de manera fàcil tot el que us ensenyin i si a sobre teniu algun examen millor perquè ho tindreu més fàcil que mai, això no vol dir que no hagueu d’estudiar igualment, però us serà més senzill. També us haig de dir que estareu una mica preocupats per algú gran de casa, és normal.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Necessiteu estar en un ambient romàntic i afectuós, estareu molt sensibles i demaneu a crits que us facin cas i que us demostrin que us estimen. Espero que algú que us conegui llegeixi aquestes línies i us doni el que demaneu perquè segur que li agraireu molt. Per altra banda sentireu la necessitat de cuidar-vos i de fer alguna cosa per vosaltres, no us talleu i mimeu-vos que us convé i se us posarà bé.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

En el camp de la comunicació la cosa pinta molt bé, us serà molt fàcil parlar de qualsevol tema sense cap mena de problema i tot us crearà interès, doncs a preguntar que així sereu més intel·ligents el dia de demà. També és bo que estigueu al cas de que tindreu alguna despesa fora de temps en la que no conteu i que us farà anar prou malament, si podeu prepareu-vos abans de que arribi i no gasteu massa.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

És molt possible que us veieu obligats a visitar algun hospital o algun centre, potser no per vosaltres però si per algun conegut, heu de mirar de no posar-vos massa nerviosos per aquest fet ja que segurament si fóssiu vosaltres els que estiguéssiu tancats us agradaria la visita, o sigui que ànims i valentia. Heu d’anar una mica en calma perquè si no de seguida us poseu nerviosos i salteu sense motiu.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tindreu la personalitat una mica alterada i és que tant estareu contents com tristos i això s’ha de controlar perquè no van gaire bé tants canvis, més que res perquè els del vostre voltant després no saben que han de fer perquè estigueu bé i això pot ser desconcertant. La gran sort és que us podeu enfocar en el camp més positiu i alegre i la cosa pot acabar molt millor del que es presenta de primer.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Són dies de canvis radicals i de sortides curioses davant els problemes quotidians, i no és pas dolent això només és diferent i cal estar preparats per les vostres reaccions. Si podeu preneu nota d’aquest fet i estigueu al cas perquè el dia de demà alguna d’aquestes reaccions us poden ajudar molt. També ho teniu molt bé en el camp dels diners, cosa que ja us fa força falta i agraireu molt si arriba a passar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada