El Comú d’Encamp engega un canal WhatsApp per enviar i rebre informació de la ciutadania

Publicitat del Comú d'Encamp en relació al canal de whatsapp.
Publicitat del Comú d’Encamp en relació al canal de whatsapp.

El comú d’Encamp posa en funcionament un nou canal de comunicació al servei de la ciutadania a través de l’aplicació mòbil WhatsApp, amb el número de telèfon mòbil +376 653 200.

Jean Michel Rascagnères, cònsol menor del Comú d’Encamp ha assegurat que “la voluntat és utilitzar una eina molt implantada entre la població per fer més fàcil la comunicació i apropar encara més el Comú a la ciutadania“.

El nou canal de comunicació es posa en funcionament amb una doble intenció, per una banda, que els ciutadans puguin fer arribar al Comú suggeriments, incidències, tant en missatges escrits com a través de fotografies, o fins i tot informar-se d’una manera directa d’esdeveniments o altres informacions comunals, i per altra banda, els ciutadans podran rebre informació del Comú dels esdeveniments i informacions rellevants que siguin d’interès per la ciutadania, guardant el número de telèfon a la llista de contactes i acceptant les condicions d’ús.

El canal de WhatsApp del Comú és informatiu i per tant, la tramitació electrònica seguirà sent a través del web i la seu electrònica.

Actualment WhatsApp és la xarxa social més estesa, amb més usuaris al món i amb millor valoració. L’aplicació de WhatsApp que s’utilitzarà és la que està pensada per a les empreses, i per tant, s’ha fet una adaptació de l’eina per ser utilitzada des del Comú, s’ha realitzat una formació als treballadors comunals i s’han establert els protocols de funcionament tant d’atenció al públic com pel compliment de la llei de protecció de dades.

TOTES LES NOTÍCIES