Andorra Turisme presenta a Madrid i Barcelona l’oferta d’estiu per a consolidar-se com a una destinació de tot l’any

Promoció dels atractius turístics d'Andorra a Madrid (Andorra Turisme)
Promoció dels atractius turístics d’Andorra a Madrid (Andorra Turisme)

Andorra Turisme ofereix aquesta setmana una sèrie de trobades amb periodistes espanyols per tal de donar a conèixer l’oferta turística d’estiu al Principat. Concretament, les presentacions es duen a terme a Madrid (dimarts) i Barcelona (dimecres). La voluntat és continuar comunicant als mitjans dels països veïns els esdeveniments que hi tenen durant la temporada d’estiu, com ara l’Andorra Mountain Music, Sublim del Cirque du Soleil, els Campionats del món de BTT o l’Andorra Taste. També s’hi ha posat en relleu l’àmplia oferta de compres, gastronomia, cultura, esports, benestar o natura.

D’aquesta manera, Andorra Turisme busca refermar-se a l’exterior com una destinació de tot l’any, amb activitats i propostes repartides al llarg de totes les estacions. En aquest sentit, el director general, Betim Budzaku, s’ha mostrat satisfet i ha recordat que “en la darrera dècada, el nombre de turistes anuals al país ha augmentat un 76%, mentre que la xifra s’ha enfilat fins al 94% si ens fixem només en l’època estival”. De fet, durant els mesos d’estiu de 2023 van visitar-nos 1,5 milions de turistes i les pernoctacions van superar els 4 milions.Andorra, a la première d’Inside Out 2 a Madrid

Aquest dilluns, també a Madrid, va estrenar-se la pel·lícula Inside Out 2, seqüela d’un dels èxits més destacats dels darrers anys de la factoria Disney. En el marc de la col·laboració que Andorra Turisme té amb la multinacional des de fa anys, just abans de l’estrena del film els assistents van poder veure l’espot d’animació “Andorra, un destino de película”, on la família protagonista viatja al país i s’hi veuen espais emblemàtics com el Pont tibetà de Canillo, Caldea o el mirador solar de Tristaina. És una manera d’acostar-se al públic familiar i atreure’ls cap al Principat.

[do_widget id=category-posts-pro-64]