Andorra Turisme considera injustificades les afirmacions de l’organització de l’Andorra Ultratrail

Participant de l'Andorra Ultra Trail
Participant de l’Andorra Ultra Trail (Arxiu)

En resposta a la comunicació que la societat CIMS MÀGICS, SL ha exposat sobre el cessament de l’organització de l’Andorra Ultra Trail Vallnord, Andorra Turisme ha emès un comunicat per matitzar les al·lusions fetes. El comunicat íntegre és el següent:

“Des dels inicis de la prova esportiva l’any 2009, ara fa 11 anys, Andorra Turisme ha apostat fermament per la celebració d’un esdeveniment esportiu d’aquestes característiques al nostre país. Amb els anys, i amb el creixement del reconeixement internacional de la prova, el suport econòmic d’Andorra Turisme mitjançant el patrocini s’ha anat incrementant atenent el valor afegit que enteníem que aquest esdeveniment esportiu- de renom i respectuós amb el medi ambient- representava per a la promoció turística del Principat.

Amb motiu de la crisi sanitària de la Covid 19, l’organització va decidir no celebrar la prova el juliol del 2020. Des d’Andorra Turisme, per tal d’assegurar la continuïtat de la competició, va recolzar els organitzadors i va acceptar posposar l´esdeveniment al 2021 i a més, es van acordar nous terminis pel pagament del patrocini.

Posteriorment, l’organització de manera unilateral va decidir retenir el 30% de l´import de la inscripció i aquest fet va desencadenar un seguit de reaccions adverses dels propis inscrits i també de l’opinió pública que, des d’Andorra Turisme, es va considerar que podria malmetre la imatge i el nom d’Andorra, si l’organitzadora d´aquest esdeveniment no rectificava.

En aquest context, Andorra Turisme considera injustificat que, després de tot el nostre suport incondicional tant moral com econòmic durant tots aquests anys, l’organització de l´Andorra Ultra Trail Vallnord pretengui ara responsabilitzar a Andorra Turisme de les decisions i obligacions que li corresponen a CIMS MÀGICS, SL com a organitzadora”.

Text Andorra Turisme

1 comentari

  1. L’actitud de Cims Màgics és una vergonya. Haurien de tornar els diners cobrats als participants. Actuen de mala fe i danyen la imatge d’Andorra.
    Estic d’acord que Andorra Turisme i el Comú dOrdino retirin la seva aportació econòmica

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES