Myandbank llança un dipòsit amb un tipus d’interès al 3% TAE

La façana de Myandbank
La façana de Myandbank (Andbank)

Myandbank, el banc 100 % digital d’Andbank, ha començat a comercialitzar el dipòsit Myandbank amb un tipus d’interès del 3% TAE amb un termini de 6 mesos i 12 mesos, amb la possibilitat d’obtenir més d’un dipòsit alhora. Aquest dipòsit es podrà contractar des de 3.000 euros fins a 100.000 euros. Només cal tenir obert un compte corrent remunerat i gratuït, que es pot obrir en línia en pocs minuts.

D’aquesta manera, els clients podran guanyar fins a 3.000 euros bruts en concepte de remuneració, sense despeses de formalització ni comissions. El dipòsit es pot cancel·lar en qualsevol moment anticipadament amb la devolució del 100% del capital. L’abonament dels interessos és al venciment.

Amb aquest llançament, Myandbank continua amb el seu compromís d’oferir els millors productes amb les millors condicions. En aquest sentit, destaca que l’entitat ja ha abonat més de 210.000 euros en concepte d’interessos als clients amb saldo al seu compte corrent sense comissions remunerat al 2% Tin/Tae fins a 50.000 euros.Àmplia oferta d’inversió

Myandbank ofereix més de 500 fons de gestió activa o indexada amb les comissions més baixes del mercat. Aquesta àmplia gamma inclou productes amb diferents estratègies d’inversió, de les principals gestores internacionals, com ara Vanguard, iShares, Amundi, Fidelity, Pimco, Blackrock, Schroders o Robeco, a més dels fons propis de l’entitat.

Per altra banda el client, té la possibilitat d’invertir en quatre carteres indexades per a diferents perfils amb fons de les gestores Vanguard i Ishares amb comissions molt reduïdes.Regal de 30 euros amb la nòmina i sorteig mensual de 1.000 euros

El mes de juny, Myandbank va llançar la Campanya Nòmina, per la qual regala 30 euros el primer mes, només per domiciliar la nòmina, sol·licitar una targeta i tenir un saldo mínim de 150 euros. A més, l’entitat sorteja 1.000 euros mensuals entre tots els clients que tinguin la nòmina domiciliada i compleixin els tres requisits. El sorteig tindrà lloc el dia 7 de cada mes fins al desembre de 2023.Campanya “amic” fins al 31 de desembre

A més, Myandbank ha decidit ampliar fins al 31 de desembre la seva campanya “amic” per la qual el client pot guanyar fins a 200 euros, només pel fet de distribuir un “codi amic” a un màxim de 10 amics o familiars que es donin d’alta i activin el Bizum del seu compte. Per la seva part, el nou client que faci ús del codi, també guanyarà 20 euros.

Myandbank disposa de suport telefònic en el cas que algun usuari necessiti ajuda o tingui algun dubte en algun del procés per a donar-se d’alta. Així mateix, hi ha a disposició dels interessats un correu electrònic al qual poden enviar les seves consultes en horari no laboral. El correu és hola@myandbank.com i el telèfon +376 881 960.Sobre Myandbank

Myandbank és la primera solució Fintech amb base a Andorra, que pertany a un gran grup financer andorrà. Està destinada a tota mena de perfils d’usuaris residents a Andorra, clients o no d’Andbank, les inversions i els estalvis dels quals a Myandbank estan protegits pel Fagadi.

El nou banc digital compta amb Bizum a Andorra, una solució digital que permet pagar de mòbil a mòbil de manera immediata als usuaris que disposin d’ella. També, inclou la possibilitat de fer transferències nacionals i internacionals sense comissió, un compte remunerat al 2% fins a 50.000 euros i una targeta de dèbit gratuïta.

La web (www.myandbank.com) i l’app, disponible a Apple Store i Google Play, estan dissenyades per a què l’usuari es mogui de manera àgil i intuïtiva. Myandbank compta amb perfil a Twitter, Instagram i Linkedin des d’on es podrà seguir l’actualitat i les novetats que vagi incorporant Myandbank. (@Myandbank).

TOTES LES NOTÍCIES