Mireia Grossman ofereix a la Seu la xerrada “Sexualitat madura, sexualitat sàvia”

Cartell del Dia de la Fisioteràpia a la Seu d'Urgell (RàdioSeu)
Cartell del Dia de la Fisioteràpia a la Seu d’Urgell (RàdioSeu)

La Secció Territorial de l’Alt Pirineu i Aran del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebra avui dijous, dia 2 de novembre, el Dia de la Fisioteràpia amb la xerrada “Sexualitat madura, sexualitat sàvia”, de la fisioterapeuta, fisiosexòloga i osteòpata Mireia Grossman.

L’especialista en sòl pèlvic, influencer a les xarxes socials i autora del llibre ‘El sòl pèlvic al descobert’,  s’ha marcat com a missió fer arribar a tothom la importància que té el bon estat del periné en el benestar i la salut de les dones, malgrat que actualment encara n’existeix un gran desconeixement i silenci social.

La conferència d’adreça a dones en etapa de transició o ja en la menopausa que vulguin explorar i comprendre aspectes relacionats amb la sexualitat en l’envelliment, incloent-hi la intimitat, la salut sexual i les actituds positives cap al plaer en aquesta etapa de la vida. També s’abordarà la simptomatologia i es donaran consells per a mantenir la salut durant aquesta fase, tenint en compte que el sòl pelvià és el responsable no només de la contenció urinària sinó del bon funcionament de la bufeta, la vagina, la matriu i el recte.

L’acte, previst a les cinc de la tarda, tindrà lloc al CETAP, ubicat a la tercera planta de l’edifici de les Monges de la Seu d’Urgell. Per a assistir-hi cal inscriure’s al web www.fisioterapeutes.cat. Les persones interessades a participar-hi hauran d’abonar 5 euros, que es destinaran íntegrament a la Marató de TV3.

TOTES LES NOTÍCIES