Mario da Cruz, 56è a la Copa del Món de Cortina d’Ampezzo

El rider andorrà, Mario Da Cruz
El rider andorrà, Mario Da Cruz. Foto: FAE/Arxiu

La Copa del Món de boardercross de Cortina d’Ampezzo (Itàlia) ha comptat aquest divendres, 3 de febrer, amb la presència del rider andorrà Mario da Cruz. La competició estava prevista per a dissabte, però s’ha canviat per la previsió del temps, amb força vent, del cap de setmana. A més, la cita d’avui s’ha fet de tarda. Da Cruz ha estat 56è.

Mario Da Cruz ha marcat 34.54 a la primera ronda, amb +3.62 en la 54a posició, mentre que a la segona no l’ha pogut millorar: el seu crono ha estat de 35.29. Així les coses, l’andorrà ha finalitzat 56è. Avui ha estat una jornada molt complicada amb un circuit molt curt que ha dificultat la progressió dels riders. Demà dissabte, 4 de febrer, es disputen les finals, sense l’andorrà en no haver-se pogut classificar.

Aquesta temporada, Mario da Cruz es troba en un procés de rodatge i aprenentatge juntament amb l’estructura de l’equip espanyol de boardercross, per tal d’agafar experiència de cara al futur. La pròxima cita de Da Cruz serà Baquèira, amb una cursa FIS, el dissabte 18 de febrer.

TOTES LES NOTÍCIES