L’Esbart Santa Anna porta al Prat del Roure l’espectacle Memòries

Cartell de Memòries de l'Esbart Santa Anna
Cartell de Memòries, de l’Esbart Santa Anna (Comú d’Escaldes-Engordany)

L’Esbart Santa Anna presenta aquest dissabte, 16 de juliol, Memòries. L’espectacle, que donarà el tret de sortida als actes de la Festa Major d’Escaldes-Engordany, recupera quatre danses que la formació havia presentat fa anys i la peça 70 anys d’amor, preparada per a l’aniversari de l’entitat.

En concret, les danses que es reprenen són Clavellet, un ball solista; Un tomb per la terreta, que recull els balls dels països catalans; Lo mercat, que es centra en la festa del poble, i Lleida gitana, “una de les peces magistrals”, ha declarat el director artístic de l’esbart, Rafa Martín de Haro, que ha afegit que totes les danses són exigents a nivell físic.

Martín de Haro i el president de l’entitat, Manel Rodríguez, han explicat que l’espectacle serà un homenatge a persones que han mort recentment i que “tant i tant van aportar a la nostra entitat i a la nostra parròquia”.

En aquest sentit, el cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Quim Dolsa, ha destacat la tasca de l’Esbart Santa Anna, “una entitat que ens sentim molt nostra” i que té una llarga història. De la seva banda, el conseller de Vida Cultural, Valentí Closa, ha afirmat que l’esbart és un element de cohesió i de futur, al mateix temps que ha remarcat la capacitat que tenen els seus integrants d’innovar i d’estimar el que estan fent.

Tant Dolsa com Closa han exposat el compromís del Comú d’Escaldes-Engordany amb l’Esbart Santa Anna i la cultura en general. El festival de Festa Major de l’Esbart Santa Anna tindrà lloc aquest dissabte, 16 de juliol, a les 21.30 hores, a la sala Prat del Roure.

TOTES LES NOTÍCIES