La Seu: En marxa el ‘Joc dels Aparadors Enredats’ del Festival del Joc del Pirineu

Una nena participant al 'Joc dels Aparadors Enredats' del Festival del Joc del Pirineu (RàdioSeu)
Una nena participant al ‘Joc dels Aparadors Enredats’ del Festival del Joc del Pirineu (RàdioSeu)

Des d’aquest dilluns ja es pot participar al ‘Joc dels Aparadors Enredats’, un concurs que promou la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell, l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell, i l’Associació d’Hostaleria, Menja’t l’Alt Urgell i l’Associació de Veïns i Comerciants del Casc Antic, en el marc del Festival del Joc del Pirineu  que se celebrarà aquest cap de setmana vinent.

Tothom qui hi vulgui prendre part pot adquirir una butlleta que apareix al programa de mà del festival i que també es pot trobar als punts d’informació de l’esdeveniment. Cal omplir un dels dos jocs proposats i després dipositar la butlleta a l’urna ubicada a l’Espai Ermengol o bé, durant el cap de setmana del festival, a les diverses ludoteques que s’habilitaran.

Els participants entraran en el sorteig de 3 premis ofertes per l’UBSU, l’Associació d’Hostaleria i l’Associació d’Empresaris. Es realitzarà el dilluns 3 d’abril a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu i serà publicat als canals de comunicació del Festival del Joc i de l’Ajuntament. Només es pot participar un cop i en un lloc. En el cas hipotètic que sortissin com a guanyadores dues butlletes de la mateixa persona, aquesta quedarà automàticament exclosa del concurs.Els premis són:

1- UBSU- Lots de jocs valorat en 150 euros.
2- AEAU – Val de compra per a gastar en qualsevol establiment associat valorat en 150 euros.
3- Menja’t l’Alt Urgell- Lot de productes dels artesans i productors de l’Alt Urgell.
4- Associació Veïns i Comerciants Casc Antic – 1 val familiar de piragüisme pel canal d’aigües tranquil·les + visita guiada pel casc antic + degustació de xocolata.
5- AHAU- Pack de 5 vals de descompte de 20 euros + visita guiada al Castell de ciutat amb una ampolla de cava a la Terrassa.

TOTES LES NOTÍCIES