Es licita la darrera fase d’obres de millora de la voravia exterior de la CG-2 al revolt de Ràdio Andorra

Obres en una carretera
Obres en una carretera (iStock)

El Govern ha aprovat la licitació de l’última fase de treballs de millora de la voravia exterior de la CG-2 al punt del revolt de l’antiga Ràdio Andorra, a Encamp. Aquesta darrera actuació té per objectiu construir l’últim tram de voravia exterior del revolt de Ràdio Andorra, aprofitant l’ample de la plataforma existent i tenint en compte el Pla sectorial de carreteres generals.

Amb les obres enllestides, la zona haurà guanyat molt en paisatge urbà i funcionalitat, amb unes zones àmplies d’aparcament a càrrec del comú, complint així també amb una de les demandes fetes per part de l’administració comunal.

A més, el darrer tram de voravia es preveu que connecti temporalment el Pla sectorial d’infraestructures verdes d’Andorra (PSIVA) entre l’enllaç de l’antic càmping Europa i el de la boca nord dels túnels, donat que el marge dret del riu no està en disposició de ser cedit, de moment, per a habilitar aquesta infraestructura de comunicació primordialment per a vianants.

La licitació es fa mitjançant concurs nacional i amb modalitat ordinària. El plec de bases es pot descarregar gratuïtament als webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits del Govern concertant cita. Les empreses interessades tenen temps fins el 3 de novembre per a entregar la documentació pertinent al Servei de Tràmits del Govern.

TOTES LES NOTÍCIES