S’avança la reobertura de les piscines i el gimnàs comunals d’EscaldesEngordany pel pròxim dilluns

La piscina d'Escaldes-Engordany
La piscina d’Escaldes-Engordany. Foto: Comú d’Escaldes-Engordany

El gimnàs i les piscines d’Escaldes-Engordany reobriran dilluns vinent, dos dies abans de l’inicialment previst. Aquestes instal·lacions s’han tancat aquesta setmana per facilitar les darreres actuacions per a l’aïllament de la plaça Creu Blanca.

Les obres d’impermeabilització, repavimentació i embelliment de la plaça de la Creu Blanca d’Escaldes-Engordany havien estat portant diversos problemes de filtracions d’aigües pluvials derivats dels notables i insistents
ruixats de les darreres setmanes. A instàncies de la corporació comunal escaldenca els tècnics encarregats de la direcció d’obra i la mateixa constructora van intentar diverses accions per mirar de solucionar aquests problemes i poder continuar amb les obres projectades, sense afectar el normal i correcte ús de les instal·lacions esportives del complex de piscines i gimnàs.

Vist que aquelles solucions es mostraven insuficients, el Comú va optar, dimarts passat, pel tancament temporal durant una setmana de les instal·lacions i poder així fer que l’empresa constructora concentrés tota la seva activitat en l’acabament de les tasques d’impermeabilització. El tancament es va anunciar, de forma directa als usuaris habituals i alhora públicament als mitjans i plataformes socials.

Finalment, d’acord amb els informes dels tècnics, ara es pot anunciar que les instal·lacions de les piscines i gimnàs comunals es reobriran dos dies abans del que es va anunciar en un principi, això és el dilluns vinent, dia 17,
i es trobaran a rendiment normal d’utilització. No obstant que la reobertura es farà dilluns, les reserves ja es podran realitzar a partir de les 15:00h de demà dissabte, dia 15 de maig.

[do_widget id=category-posts-pro-64]