Per molts anys

Avui és l’aniversari de la meva filla i he volgut dedicar-li aquest article a ella. No sempre un té l’oportunitat que el mateix dia que surt l’article sigui un dia assenyalat. Així que moltes felicitats i que tinguis un dia genial. Dit això i veient que encara té un futur molt gran per davant, volgués tal vegada avui parlar sobre els errors. Si no fos per l’aniversari de la meva filla avui hagués titulat l’article “els errors estan permesos”.

La vida es viu, no sempre serà perfecta i sens dubte cometrem errors propis i també a vegades ens tocarà viure els errors de la gent que ens envolta. Un conegut refrany rus diu “Caure’s està permès, aixecar-se és obligatori” Tal vegada més que un refrany sigui una realitat de la vida. Les nostres ensopegades en la vida seran quantioses i potser a la vida ens posaran la traveta. Aixeca’t, sacseja’t la pols i segueix endavant. Si pots aprendre una mica de la caiguda perquè no es repeteixi perfecte. Tampoc et torturis si no aprens res a vegades no hi ha res a aprendre simplement les coses passen.

En la vida tindrem canvis, perdrem amics, éssers estimats i ens farà sofrir però també tindrem alegries, coneixerem a noves persones, apareixeran nous amics i nous éssers estimats. Llegeix l’article ampliat en www.juanjuncosa.com. Tots els dilluns comentem l’article en www.alpicatradio.com de 14.30 a 15.30h.

TOTES LES NOTÍCIES