El Festival Internacional de Fado de Catalunya porta en concert a Fado Em Trio a la Seu d’Urgell

Fado Em Trio a la Seu d’Urgell
Fado Em Trio a la Seu d’Urgell.

Aquest divendres 22 d’octubre, a les nou del vespre, tindrà lloc a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell el concert del trio musical Fado Em Trio, amb el seu treball ‘Reconstruçao’.

Aquest concert, que s’emmarca en el 10è Festival Internacional de Fado de Catalunya, InterFado 2021, està organitzat per la Fundació Orfeó Lleidatà i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Fado Em Trio neix l’any 2013, quan tres joves músics portuguesos descobreixen el desig comú d’explorar els idiomes del Fado i la música tradicional portuguesa d’una manera poc convencional.

Format per Flora Miranda a la veu, Bernardo Soares al piano i Ricardo Casaleiro al vibràfon i percussió, es tracta d’un espectacle en què el Fado només és el fil conductor, la música sense barreres ni fronteres és l’objectiu que pretenen assolir els tres artistes en el seu projecte. https://youtu.be/68opl9cwQXY

Els tres músics comparteixen el seu espai de formació a ESMAE, el Col·legi de Música i Arts Escèniques.

Les entrades tenen un cost de 15 € a taquilla, i 12 € de manera anticipada. Venda d’entrades a: https://www.eventbrite.es/e/entradas-fado-em-trio-interfado-2021-175507546797?aff=ebdssbdestsearch

TOTES LES NOTÍCIES