A la venda, online, els tiquets per a participar a l’Aula de Tast de la Fira de Sant Ermengol

El formatge de qualitat és el protagonista de la Fira de Sant Ermengol, a la Seu (Aj. la Seu)
El formatge de qualitat és el protagonista de la Fira de Sant Ermengol, a la Seu (Aj. la Seu)

A partir de demà dimecres, 4 d’octubre, i fins el dimecres 11, ja es podran adquirir online els tiquets per a participar en les diferents sessions que tindran lloc a l’Aula de Tast en el marc de la 29a Fira de Formatges Artesans del Pirineu de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell. Val a dir que enguany s’han ampliat el nombre de places per a assistir a aquestes activitats dirigides, que han passat de 45 a 60. 

Pel que fa a les dues sessions de divendres 13 d’octubre, a la tarda, hi haurà el tast guiat de formatges de la formatgeria catalana convidada Formatges Camps, a càrrec de Robert Camps, Mariona Rota, d’ACREFA, i també l’activitat a càrrec de Pep Venturós, de Formatgeria Cuirols. En aquest sentit, es posen a la venda totes les places disponibles, 60 i 30, respectivament.

Pel que fa a la resta d’activitats dirigides que tindran lloc dissabte 14 i diumenge 15 d’octubre, es posen a la venda online 45 tiquets per sessió. Els 15 tiquets restants de cada activitat es posaran a la venda de manera presencial, a partir de les sis de la tarda de divendres 13, al punt d’informació de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, situat al Camí Ral de Cerdanya.

[do_widget id=category-posts-pro-64]