Un conductor amb antecedents fuig d’un control a tota velocitat

Unes manilles de la Policia d'Andorra
Unes manilles (Policia d’Andorra)

La Policia va detenir dilluns al vespre un home, de 26 anys, com a presumpte autor de delictes contra la funció pública, contra la seguretat col·lectiva i contra la salut pública després que la matinada del mateix dilluns se saltés un control policial a Andorra la Vella fugint a tota velocitat. Un segon cotxe patrulla va intentar interceptar-lo, però l’home va fer, de nou, cas omís als senyals dels agents. Durant la persecució, dos cotxes policials van patir danys.

Un cop identificat el vehicle, es va procedir a buscar el cotxe i el conductor. La recerca es va centrar a Encamp després de verificar el recorregut que havia seguit. Té diversos antecedents per possessió i tràfic de drogues, fet que va fer sospitar a la Policia que la fugida podria estar relacionada amb algun delicte contra la salut pública. Quan l’home va veure que se l’estava buscant, es va presentar a les dependències policials acompanyat d’un familiar i va ser llavors quan es va procedir a la seva detenció.

L’endemà, en el registre que es va efectuar al seu domicili amb l’autorització de la Batllia, els investigadors van trobar indicis que podrien apuntar a un presumpte tràfic. La Policia també creu que, durant la fugida, l’arrestat podria haver-se desfet d’algun paquet que podria contenir estupefaents. A més, no viatjava sol. L’acompanyava una altra persona que, a hores d’ara, no ha estat localitzada.

Durant la recerca, en un edifici proper a l’immoble on resideix l’arrestat es va trobar una bossa amb diverses porcions d’haixix, però encara es treballa a esbrinar si tindria relació amb el detingut.

La investigació continua oberta.

TOTES LES NOTÍCIES