Obertura de la nova zona esportiva de les Berques d’Arinsal

zona esportiva de les Berques d’Arinsal
Nova zona esportiva de les Berques d’Arinsal. Foto: Comú de la Massana

El Comú de la Massana ha portat a terme la reforma integral del circuit de les Berques d’Arinsal, transformant-lo en una zona esportiva, de lliure accés, amb diferents pistes per practicar la bicicleta, els patins i l’skate. L’espai ja estarà completament obert aquest divendres, 25 de juny, tot i que els usuaris ja n’estan fent ús a mesura que van acabant els treballs de construcció dels diferents circuits.

“La nova zona esportiva de les Berques, en ple centre d’Arinsal, està concebuda per convertir-se en el punt de trobada dels aficionats a la bicicleta”, afirma el conseller de Turisme i Comerç, que considera que “esperem que sigui un element dinamitzador del poble, ja que està oberta a tots els nivells i disciplines, des del bmx, al trial, el ciclisme acrobàtic i també el cross contry, que és una de les grans novetats”.

La zona esportiva consta de cinc zones: el circuit de bmx, un recorregut de sentit únic que ja existia i que ara s’ha ampliat i millorat; el dirt jump, per fer figures acrobàtiques amb bicicleta; el pump track, amb salts i peralts per fer amb bicicleta, patinet o monopatí; la zona trial, amb obstacles naturals i artificials; i el recorregut de cross country, que es pot fer amb bicicleta de muntanya a l’estiu i amb raquetes a l’hivern.

La nova zona esportiva ocupa uns 6.000 metres quadrats i els usuaris han de seguir les normes i un correcte ús de les instal·lacions per garantir una bona convivència.

TOTES LES NOTÍCIES