L’UdA inicia una nova edició del Cicle de Perfeccionament Professional amb cinc propostes noves

UdA
La Universitat d’Andorra. Foto: UdA

La Universitat d’Andorra, ha organitzat una nova edició del Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), un programa de formacions presencials de curta durada adreçat als estudiants universitaris i obert als professionals del país.

Durant els mesos d’octubre i novembre s’han programat un total de cinc propostes amb un enfocament pràctic dins dels àmbits de la salut, l’educació, la informàtica i la comunicació científica.

La primera formació, que tindrà lloc els dies 13, 14, 19 i 20 d’octubre amb un total de 16 hores, porta per títol “Power Automate i Power APPs. Descobreix els nous entorns de treball digital” i va encaminada a treballar les eines de Robotic Proccess Automation, que automatitzen les tasques d’extracció de dades d’una empresa.

El segon seminari, “Advanced tools for scientific writing” s’impartirà el 5 de novembre durant 4 hores i es dirigeix a persones científiques que vulguin millorar les seves habilitats en la redacció d’articles en anglès.

La tercera proposta s’adreça a estudiants i professionals del món de l’educació que vulguin treballar les matemàtiques d’una manera alternativa i innovadora. S’anomena “Rubikids: ludifiquem les matemàtiques a través del joc de Rubik” i tindrà lloc el 12 de novembre amb una durada de 3 hores.

Per finalitzar, s’han programat dues formacions adreçades a estudiants i professionals del món de la salut. D’una banda, el 12 i 13 de novembre s’impartirà un taller d’actualització en tècniques d’higiene i confecció de llits seguint el model d’atenció centrada en la persona; i de l’altra, el 18 i 19 de novembre s’ha organitzat un curs teòric-pràctic sobre disfàgia orofaríngia, per abordar els conceptes bàsics de la deglució normal i alterada, i el seu abordatge clínic i logopèdic.

El Cicle de Perfeccionament Professional s’organitza des de l’any 1996 i fins a la data més de 2.000 persones han seguit algun dels seus programes. Aquest cicle compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació finançant un 20% de la matrícula.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES