La Policia investiga dos robatoris a Andorra la Vella i un altre a Encamp

Un policia fent un escorcoll
Un policia fent un escorcoll. Foto: Cos de Policia

La Policia investiga tres robatoris que s’han produït durant les vacances de Setmana Santa a Andorra la Vella i Encamp. Els furts amb força haurien estat comesos per lladres professionals que haurien fet un seguiment exhaustiu del seu objectiu.

Els autors haurien aprofitat les vacances de Setmana Santa per dur a terme els robatoris. El cos d’ordre continua investigant-los, però tot apunta que serien lladres professionals que haurien fet un seguiment exhaustiu del seu objectiu.

Haurien emprat un mètode complex com els que es van utilitzar en els furts amb força en habitatges de l’avinguda Santa Coloma. Tot i això, a hores d’ara no s’estableix cap relació entre totes dues situacions.

Els responsables dels furts buscarien, sobretot, objectes de molt valor com joies i diners, tot i que també s’haurien emportat altres elements com roba de marca. 

Els propietaris afectats continuen valorant l’abast del furt, quantificant els elements que han estat furtats, amb l’objectiu d’obtenir tots els detalls per formalitzar la denúncia.

TOTES LES NOTÍCIES