Espectacle a càrrec de “Pels més menuts” adreçat a infants de 0 a 5 anys i al seu nucli familiar

Cartell de l'espectacle infantil a càrrec de "Pels més menuts"
Cartell de l’espectacle infantil a càrrec de “Pels més menuts” (ONCA)

El Govern i la Fundació ONCA, continuen amb el projecte educatiu, que té com a objectiu formar els més petits en el món musical. Així, el tercer dels espectacles familiars previstos serà aquest dissabte, dia 24 de setembre, amb Pels més menuts i l’espectacle Soul & Funk a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. La companyia durà a terme tres passis a les 10.30 h, a les 11.30 i a les 12.30 h.

L’espectacle està recomanat a nadons i infants de 0 a 5 anys i té una durada de 45 minuts. Les entrades es poden aconseguir a través del web www.onca.ad, a un preu de 10 euros per unitat familiar d’un màxim de 4 persones.

L’espectacle oferirà un viatge per la història de la música negra: cançons espirituals, Gospel, Dixyland, Swing, Blues, Jazz, Funk, Disco…
Algunes de les cançons són: Amazing graceWade in the waterThe enterteinerSumertimeSaint Louis BluesAll of meScrapple from the appleI feel good, entre altres.

La música negra sempre ha estat molt lligada al moviment, la improvisació, la passió i al sentiment. Tots aquests ingredients els trobarem combinats amb una cuidada i elegant posada en escena, amb uns músics transmetent als més menuts la màgia dels seus instruments. 

Per a més informació:

marti@onca.ad

Tel. +376 63 70 77

 

TOTES LES NOTÍCIES