Encamp renova el suport a l’esquiador Roger Puig, a punt de participar als Jocs Paralímpics de Beijing

Fernández i Mas reben l'esquiador Roger Puig
Fernández i Mas reben l’esquiador Roger Puig (Comú d’Encamp)

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, i el conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, han rebut aquest dimecres al Comú a l’esportista encampadà, Roger Puig, el dia abans de la seva marxa cap a Beijing, per participar en la cita olímpica en la modalitat d’esquí adaptat.

Durant la trobada la cònsol major ha fet entrega a l’esportista d’una samarreta tèrmica logotipada amb la marca d’Encamp-El Pas de la Casa “volem traslladar-te tot el suport dels encampadans”  i que “ens sentis molt a prop” durant la competició. La cònsol major li ha desitjat molta sort i sobretot li ha manifestat el reconeixement perquè “la participació en uns Jocs ja és un èxit esportiu”.

Roger Puig ha agraït el suport del Comú d’Encamp i ha explicat que “afronto aquest repte amb més experiència que la primera vegada” que va participar a Pyeongchang l’any 2018, i “content pels bons resultats” que ha obtingut aquesta temporada, on s’ha situat entre els referents mundials de l’esquí adaptat.

L’esportista encampadà ha fet entrega d’uns pins commemoratius, que porten el nom d’Andorra i el símbol d’un estripagecs, els quals s’intercanvien els esportistes durant els Jocs entre tots els països participants.

Roger Puig és l’únic esportista andorrà que participarà als Jocs Paralímpics de Beijing 2022. El Comú d’Encamp patrocina a l’esportista des de l’any 2019 per la seva projecció exterior i la visualització de l’esport adaptat, en tant que vila esportiva.

L’equip tècnic que l’acompanya a Beijing, l’entrenador, Jordi Carbonell, cap d’equip i skimann, Ignasi Puig, i com a tècnica, Isabel Davi, han estat presents a la recepció, conjuntament amb la directora del departament comunal, Maribela Moreno, i el responsable de l’Àrea Esportiva, Robert Gil.

[do_widget id=category-posts-pro-64]