
L’esmorzar és el menjar més important del dia i, és per això, que hem de prendre’ns el nostre temps per a gaudir del primer àpat del dia i agafar energia per a la jornada. I és que si comencem malament des del matí, no podrem rendir al llarg del dia.
En aquesta ocasió compartim amb els lectors uns consells gastronòmics per a tenir un esmorzar més saludable que ens ajudarà a mantenir l’energia i l’ànim durant tota la jornada.
Oblida les presses
El consell més important és que oblideu les presses. Cal esmorzar amb calma i no accelerats, com solem fer. Si és necessari, ens aixequem deu minuts abans per a poder preparar-ho tot. A la llarga, ho agraireu moltíssim. Una altra cosa rellevant és que us assegueu en el menjador, que no mengeu de pressa a la cuina, dempeus, ja que no us farà profit i us espatllarà la jornada.
Deixa la brioixeria
Encara que els brioixos són saborosos i estan molt bons, és millor que els oblideu i passeu de consumir-los diàriament. L’alternativa és passar-se al pa o els cereals. Són molt més nutritius i donen més energia. Els brioixos, només per a dies puntuals.
Afegeix fruita
Una cosa que no solem fer és afegir fruita a l’esmorzar i, això, és un error, ja que la fruita és fonamental en la nostra dieta diària, sobretot en les primeres hores del matí. Si la preferiu liquada, feu els sucs a casa, naturals, perquè els envasats contenen molts sucres. Amb tot, el millor és consumir la peça de fruita al natural.
Per masqmoda.es


