Concurs internacional per a realitzar tallers de prevenció de drogodependències a les escoles

Un taller de prevenció de la drogodependència
Un taller de prevenció de la drogodependència. Foto: ARXIU

El Consell de Ministres ha aprovat, a proposta del titular de Salut, Joan Martínez Benazet, la licitació de tallers de prevenció de drogodependències a realitzar adreçats als alumnes dels tres sistemes educatius d’Andorra en el marc del Pla nacional contra les drogodependències (PNCD).

El concurs, internacional i em modalitat urgent, vol donar continuïtat als tallers que al llarg d’aquests anys s’han organitzat, com un recurs més, amb l’objectiu d’oferir accions preventives durant l’etapa de l’adolescència.

El concurs s’adreça a la cobertura de dos tallers de prevenció del consum d’alcohol i altres drogues i dels riscos associats al consum: el primer adreçat als alumnes del darrer curs del segon cicle de 2a ensenyança, i l’altre, adreçat als alumnes del primer any de batxillerat i formació professional i equivalents.

Les ofertes que es presentin al concurs hauran d’incloure el disseny dels tallers preventius en format presencial i telemàtic, el material necessari per a l’execució i l’avaluació d’aquests. La valoració de les ofertes inclou una prova pilot del taller.

Les empreses interessades en el concurs poden presentar les seves candidatures al Servei de Tràmits del Govern fins el 25 de febrer del 2021.

TOTES LES NOTÍCIES