espot jover
El Govern ha informat de 36 acomiadats que s’han inscrit al registre

El Govern ha destacat el suport de tot el Consell General a la llei de mesures excepcionals per fer front a la crisi del coronavirus. Minuts després de la sessió parlamentària, ha comparegut en roda de premsa amb el ministre portaveu per exposar els principals elements dels ajuts que ja va anunciar en el missatge a la població dissabte a la nit.

En sintonia amb l’objectiu de la llei, Xavier Espot ha avançat que es modificarà el reglament per accedir a les prestacions per desocupació per flexibilitzar els requisits i que més persones se’n puguin beneficiar.

També s’aplicarà una mesura similar als ajuts per fer front al lloguer dels habitatges preveient que aquesta crisi es pugui allargar en el temps.

El Govern assegura no tenir constància del degoteig d’acomiadaments en empreses petites i en la construcció denunciats per l’USdA, tot i recordar que en cas que es confirmin acompanyaran i assessoraran els treballadors afectats.

En les darreres hores 36 persones s’han inscrit al registre d’acomiadaments que va posar en marxa el Govern diumenge. Tant el cap de Govern com el ministre portaveu han insistit que s’analitzarà cas per cas i han remarcat que no es pot utilitzar la covid19 com a causa d’acomiadament.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada